donderdag 3 december 2015

Sint en piet op bezoek in onze school!

Eerst kregen we op dinsdag 1 december de opdracht om peperkoek en marsepein te maken. Dit deden we samen met het 1ste kleuter en het 6de leerjaar. Nadien mochten alle kinderen van de school proeven van onze lekkernijen en hielden we de grootste koeken en de mooiste marsepeinballetjes voor Sint en piet.











Op donderdag 3 december kwam de Sint dan op bezoek naar onze school. Maar aangezien zwarte piet al enkele dagen spoorloos was, moest Sint zelf met de auto rijden. Dat liep natuurlijk niet goed af waardoor Sinterklaas vandaag met de takeldienst en een 'kapotte auto' naar school gebracht werd. Zwarte piet hebben we tenslotte gevonden op de glascontainer op het marktpleintje. Op het einde van de voormiddag mochten ook de leerlingen van de bovenbouw op bezoek bij de Sint. De cadeautjes vielen in goede aarde en de kinderen gingen er enthousiast mee aan de slag in de late namiddag.



































Vandaag speelden de kinderen van de bovenbouw ook klasdoorbrekend samen in de klassen. Hieronder zie je ook daar nog enkele sfeerbeelden van.
Het was een superleuke sinterklaas en zwartepieten dag! Dank je wel voor de leuke cadeautjes en wiede wiede wiet, tot volgend jaar.






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten